woensdag 5 september 2012

Hieperdepieperdepiep..... Hoeraaaaah

Vandaag zijn wij de trotse ouders en Somer de trotse grote zus geworden van een heel lief, mooi , klein meisje uit de Filipijnen. Ze luistert naar de naam Ireen en is geboren op 4 april 2010... Wij zijn zoooooo ontzettend blij... Onze wereld stond op z'n kop vandaag.....



7 opmerkingen:

Johanna zei

Hoera, hoera!!! Ek noch even hjir: Tige lokwinske mei jim prachtige dochter, wat sil jim grutsk wêze! No earst lekker genietsje op dizze rôze wolk!
Leafs, Freerk en Johanna, Jitse Willem en Cyner

Karin zei

Ik wist dat jullie al heel lang wachten op een kindje uit de Filippijnen en gisteren zag ik dat de wachtlijst was aangepast en dat het jullie dossier was!! Van harte gefeliciteerd met dit hele mooie meisje!! Wat een vrolijk kindje om te zien en wat een leuke naam. Wij hebben 2 mei een voorstel gehad van een prachtige dochter ( dossier 9 feb 2010 ) en Segred is vandaag 4 jaar geworden. Helaas zijn we nog in NL en kunnen we de verjaardag niet samen vieren.
Jullie heel veel plezier met de voorbereidingen en ik hoop niet dat jullie zo lang moeten wachten.
Want ons begint het al behoorlijk te vervelen!

Hartelijke groeten,

Karin

Ellen zei

Nogmaals Gefeliciteerd met jullie 2e prinsesje Ireen. Idd een heel mooi vrolijk meisje en ze heeft ook een leuke naam.

Nu gaat het in huis nóg rozer worden, hihi.

Geniet van dit overweldigende gevoel.

Fijne avond en slaap lekker (als dat lukt)

Groetjes Ellen

Unknown zei

Goed nieuws verspreidt snel...van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. Wat een prachtig meisje. Hopelijk mogen jullie snel afreizen naar de Filipijnen!

Groetjes,
Tjitze, Chantal (oud buurmeisje Margreet) en Lisan.

Monja zei

Hallo

Een dikke proficiat met jullie dochter Ireen!!!!!!

groetjes uit Belgie
Monja

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter. Ik kijk met regelmaat op jullie blog omdat jullie samen met ons de documenten verstuurd hadden. Eindelijk is dan jullie lange wachten eindelijk beloond. Geniet van dit mooie nieuws en we hopen voor jullie dat jullie Ireen snel in jullie armen mogen sluiten.
(Wij zijn 6 weken geleden thuis gekomen met Donna)

groetjes
Heidi

Anoniem zei

ik dacht laat ik ook weer eens een kijkje nemen op jullie weblog en nou zie ik dat jullie nog een prachtige meid mogen verwelkomen in jullie gezin.
Wat een geweldig nieuws zeg van harte gefeliciteerd.
Moeten jullie nog lang wachten tot je haar in jullie armen mogen sluiten? Iig heel veel plezier met alle voorbereidingen.
Groetjes Johan Bea en Martijn