maandag 25 maart 2013

THUIS!!!!

 Na een lange, maar voorspoedige reis, zijn we precies op tijd aangekomen op Schiphol, waar we opgewacht werden door familie en vrienden... Wat een fijn welkom, wederom met een supermooi spandoek.... Dank jullie wel allemaal!!! Ook thuis troffen we een versierd huis aan... Onze lieve buuf had samen met haar zoon het huis versierd.... Hoe welkom kan je je voelen???



Thuis, in de Wilgen, is het fijn!!! Ireen heeft het huis rustig in zich opgenomen... Haar kamertje vond ze top!! Haar bedje heeft dezelfde afmeting als in Aloha house en vooral het dekbed was interessant.... In de Filippijnen was ze gewend om zonder dekens of lakens te slapen... Ze is in haar bedje gaan zitten en heeft daar een hele tijd gespeeld met de knuffels die er in lagen.... 's Avonds naar bed gaan om te slapen was geen enkel probleem....
In de afgelopen dagen hebben we het rustig aan gedaan... We hebben last van jetlag, zeg maar.... Midden in de nacht wakker worden, s avonds om 8 uur al weer uitgeteld, maar het aller, aller ergste is een onweerstaanbare drang naar een glas bier zo 's ochtends rond negen uur..... Helaas... geen "happy hour" rond dat tijdstip in casa Westra..
.... Ireen is een makkelijke eter.... ze eet alles wat haar voorgezet wordt... gister was ze met een centimeter labello ook o zo in haar sas... haha....
Onze eerste hollandse pot was hutspot....Ireentje heeft er smakelijk van gegeten!!!! Potatoes rule!! Groeien maar Ireen.......
 De schommel is HE-LE-MAAL top, ze krijgt er geen genoeg van... Hoe hoger, hoe beter... Ze schreeuwt dan: "Malaka, malaka.."

Vanmorgen zijn we naar het gemeentehuis geweest om haar in te schrijven... Bovenstaande foto hebben we daar genomen... En wat is ze blij met WERELDKINDEREN!! haha.... Het contact tussen Ireen en mama, gaat elke dag beter... Ze blijft dicht bij me in de buurt..... als ik uit haar gezichtsveld ben, vraagt ze Jelle: "Where's Mama??"... Toen we Somer vanmorgen naar school brachten, vroeg ze later regelmatig :  " Where's Somer now??? " Fijn om te ervaren dat ze toch iemand mist.... Zaterdag viel ze hier in huis en had ze een beetje bloed op haar lip... Ik trof Somer, die ook wel eens baalt van alle aandacht voor haar zusje, huilend in de hal aan... Ze vond het zoooooo zielig voor Ireen en was zooooooo geschrokken... Wilde voortdurend verzekerd worden van het feit dat het helemaal weer goed zou komen... Hoe vervelend een bloedende lip ook kan zijn... Soms maken " de gebeurtenissen des levens" wel even duidelijk hoe je er in staat!!! En ook dat is fijn om te ervaren... Wij zijn vol vertrouwen.... Met z n vieren redden we het wel...

11 opmerkingen:

Tessa en Martin zei

Wat fijn om weer een berichtje te lezen! We waren zo benieuwd hoe het allemaal gaat met jullie, zo die eerste daagjes thuis. Volgens mij heb ik gisteren en vandaag wel 20 keer jullie weblog gecheckt, hahaha!

Ik heb met een grote glimlach zitten lezen, wat klinkt het allemaal goed/fijn! Jullie zullen alle vier vast en zeker ook nog je moeilijke en minder leuke momenten hebben, maar het wennen en hechten aan elkaar in een gezin van vier(!) personen is duidelijk goed op gang nu. Heerlijk!

Geniet lekker verder van jullie prachtige meiden en namens mega toby een dikke knuffel voor mega mindy ;-)

Unknown zei

Welcome home!! grappig, hetzelfde deed ik in het weekend; steeds even kijken of er al een berichtje was. En daar is ie weer; het klinkt goed en wat een heerlijke foto's van Ireen! Geniet ervan samen en hopelijk tot gauw....
liefs van Evelyne&family

Heike zei

Wauw, wat leuk om te lezen. En wat straalt Ireen op de schommelfoto. Daar word je toch helemaal week van... Goed dat ze zo naar je vraagt en dat ze ook Somer mist.
Voor Somer zal het wel 'wennen' zijn: Ireen die mag thuis blijven en zij die naar school gaat. Maar ja, daar heeft ze ook weer vriendinnentijd, moet ook wel leuk zijn... Ik ben blij te lezen dat jullie (terecht) veel vertrouwen hebben om dit nieuwe leventje te starten!

Debra zei

YAY!! An update :) I too have been checking many times this weekend but figured jet lag had set in. HAPPY to hear things are going well, to see Irene with big smiles & hear that her and Somer get along so well. Welcome home Westra 4, welcome home :)

Do let me know when we can get in touch, my friend...by FB or Skype.

Debra zei

you have a GORGEOUS house!! and BIG!!

Unknown zei

Welkom thuis!! Genieten dan maar. Tot snel een keertje! Lieve groetjes Monique

Heidi van Oss zei

Jippie, daar is dan weer een berichtje van jullie en wat voor een. Wat heerlijk dat Ireen ook thuis gewoon doorgaat met het wennen en hechten.
En wat een geweldig mooie foto's.

Geniet van elkaar

Sebastiaan en Ellen zei

Wat fijn om weer een update te lezen op jullie blog! En wat heerlijk om te horen dat het goed gaat. Ireen straalt! Het komt allemaal goed want jullie zijn geweldig! Geniet ervan!!

marleen zei

Mooiie foto's , fijn dat julie goed zijn thuis gekomen.
Het gaat er steeds beter uit zien.
Groetjes Arjan, Marleen en Lois.

Anoniem zei

Wat was het fantastisch om even een glimp van jullie familiegeluk op te vangen op Schiphol. Zo'n toevallige samenloop..... Terugweg wel even wat traantjes laten rollen.....het lijkt alweer zo lang geleden.... Heel veel geluk en liefde samen en idd jullie redden het wel met z'n viertjes, daar twijfel ik geen moment aan! Dikke kus, Derk,Els, Lesego en Oratile

Anoniem zei

Welkom terug. Heerlijk om weer thuis te zijn hè?
Wat mooi dat het zo goed gaat en weer van die mooie foto's. Maar lekker bijkomen vd jetlag en geniet van jullie mooie prinsesjes. Veel geluk.
Gr. Jan Cees, Tina en Akiko.