vrijdag 5 april 2013

Ireen 3 jaar !!!!!



Even weer een update vanuit Casa Westra.....
Dinsdag ging papa weer voor het eerst naar zijn werk... We hebben geprobeerd om dit aan Ireen uit te leggen, maar zijn daarnaast ook  even naar Jelle  toe geweest om te laten zien waar papa werkt en er zeker van te zijn " dat-ie-er-nog-is."... Vandaag had Jelle al weer vrij genomen voor een wel heel bijzondere reden: de verjaardag van zijn jongste dochter..... Vanmorgen zongen we voor haar : "Happy Birthday to you.... " Ze werd er helemaal verlegen van.... En naar het cadeau in de kamer heeft ze een hele tijd zitten kijken.... Somer heeft haar geholpen met het uitpakken  er van...... De inhoud  ("Ohhh.. a bike !!!" ) viel wel in de smaak!!! We hebben een leuke dag gehad... Vanmiddag zijn we eerst naar de tandarts geweest (Somer kreeg haar eerste fluor behandeling... STOER !!) en daarna met z'n vieren naar de kinderboerderij !! We merken dat er veel jaloezie is bij Ireen als Somer aandacht van ons krijgt... maar samen spelen op de kinderboerderij, dat gaat goed!! Deze positieve momenten zullen we vaker gaan zoeken...




Geen zin in kaarsjes uitblazen.... Doe dat zelf maar... ;-)


Somer vindt de kassa van Ireen ook wel heel erg leuk... " Mam... mag ik deze ook voor mijn verjaardag??" Met z n drietjes hebben we "winkeltje" gespeeld.... Toen ik moest betalen, kwam ik er achter dat ik geen portemonnee bij me had... Ik vroeg Somer of ik de boodschappen nu mee mocht nemen en morgen terug mocht komen om te betalen..... Somer: " Wat denk je zelf??? T is crisis hoor!!!"
Hahah... Als dat niet genieten is...??!!  Elke dag worden er positieve stappen vooruit gemaakt in casa Westra... en dat is goed.... Somer is een topzus..... Veel geduld, weinig eisen... wat zijn we trots op haar !!!!

10 opmerkingen:

josien zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie jongste dochter.
Genieten ! !
En dat terwijl je eerder dit jaar nog schreef, dat het nog niet zeker was of je de verjaardag van Ireen met z'n viertjes zou vieren.
Geniet van alle positieve momentjes !!!!

Schaikjes zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Ireen! Wat leuk dat de mooie nieuwe fiets zo in de smaak viel! Prachtige foto's weer, geniet ze heerlijk verder als gezin van 4, mooi om zo jullie nog een beetje te kunnen volgen!
Groetjes,
Marcel, Jantine, David (die dezelfde dag als Ireen jarig is en nu alweer 9 is...) en Keletso

Unknown zei

Van harte gefeliciteerd met de 3e verjaardag van Ireen! Wat mooi dat jullie dit toch samen konden vieren, wat een feest! Fijn te lezen dat er elke dag kleine stapjes vooruit worden gezet.
Groetjes uit Ie van ons alle vier

Unknown zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie jongste trots! Zo te zien gaat het helemaal goedkomen. Genieten!!

marleen zei

van harte gefeliciteerd met jullie jongste dochter! Wow wat een sprongen maken jullie als gezin! We hebben genoten van de verhalen, de emoties... alles... hoe heftig ook. Er borrelt dan weer van aales boven....

Groetjes Arjan , Marleen en Lois

Debra zei

Happy 3rd Birthday to Irene! SO happy that she was home with you all for this :) The smiles are more & more now...little steps still move forward. Somer, what a trooper. Thanks for sharing this with me/us!

Unknown zei

Hoi lieve familie,

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie jongste.
Ja, logisch dat Ireen zo blij is met haar nieuwe bike. Wie wil er nu niet zo prachtige fiets? En die vrolijke blik bij de kassa. Prachtig.

Trouwens ik heb ook hartelijk gelachen om de opmerking van Somer;" Wat denk je zelf??? T is crisis hoor!!!"

Heel veel gezondheid, geluk en liefde toegewenst.

Groetjes Tineke Koopman

Unknown zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met Ireen's verjaardag. Wat hebben jullie een prachtig gezin met deze twee schitterende meiden
Groetjes, Tessa, Remco en Adrian

Heike zei

Happy Birthday, little Ireen!!!
Wat is ze toch een doetje hé... En dan die grote Somer: logisch dat het moeilijk is om na jaaaaren alle aandacht te hebben gekregen nu rekening te moeten houden met een nieuwkomertje, die nog wat extra aandacht nodig heeft om zich goed te kunnen voelen.. Maar ze heeft duidelijk een mama die dat goed kan plaatsen en dat is zoooo waardevol... Genieten maar, zou ik zeggen, jullie zijn een héél mooi gezin, in meer dan 1 betekenis van mooi ;-)

Annet zei

Van harte nog met jullie dochter! Vind het fijn om te zien dat het wennen steeds beter gaat, je ziet enorme verschillen in deze foto's vergeleken met de eerste foto's die je van haar maakte! Groet, Annet